Novice in dogodki

Najprej smo osvojili Evropo, zdaj še Podravje!

22.10.2020

Lansko leto je Mikro+Polo v evropski konkurenci osvojil laskavo Evropsko poslovno nagrado za razvoj delovnih mest in zaposlenih. Letos smo temu dodali še naziv Naj zaposlovalca Podravja po izboru strokovne komisije časnika Večer. Nagrade so priznanja, ki jih okolica, javnost daje podjetjem, katerih dobre prakse lahko služijo za zgled tudi drugim. Seveda nas zelo veselijo in smo ponosni nanje, še bolj pa smo ponosni na to, da smo v podjetju znali zgraditi kulturo medsebojnega spoštovanja, podpore in skrbi za zaposlene. Pri svojem delu sledimo reku Richarda Bransona: »Če bo podjetje dobro poskrbelo za svoje zaposlene, bodo ti odlično poskrbeli za kupce.«

---> Oglejte si VIDEO PODELITVE PRIZNANJA

Napake so privilegij aktivnih, smo zapisali v Naši kemiji, brošuri o kulturi podjetja. Zagotovo kdaj zgrešimo tudi mi – a se trudimo biti vsak dan boljši, odpravljati nesporazume in prisluhniti pobudam, ki jih predlagajo naši zaposleni. Brez njih nas ne bi bilo! In naši napori se pod črto izražajo v prometu, ki ga ustvarjamo.

Ponosni smo, da nas povezuje mikropolotin – naš lastni hormon sodelovanja, timskega dela, solidarnosti in zavzetosti.
Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.