Novice in dogodki

Kupci pohvalili našo vrhunsko storitev

9.11.2020

V krizi se kupci obračajo k tistim dobaviteljem, ki jim zaupajo. K tistim, ki so zanesljiv in zaupanja vreden partner. V Mikro+Polo si že več let prizadevamo za to, da z našimi kupci gradimo dobre odnose in da jim nudimo vrhunski servis. Njihovo zadovoljstvo redno spremljamo z anketami in merimo z Net Promotor Score, ki je ena izmed najbolj uporabljenih metod izračunavanja zadovoljstva kupcev na svetu. Naši kupci našo storitev ocenjujejo z NPS +79.

Da kupci hvalijo našo storitev, da nas postavljajo nad povprečje, je dokaz, da smo na pravi poti. Je pohvala dela vseh zaposlenih v verigi. In je obveza, da ostanemo tako dobri še naprej.

Generalni direktor Marko Podgornik: »Pohvala in čestitke vsem zaposlenim za takšno oceno, za ta uspeh. Nekoč sem prebral, da si uspeha ne moremo lastiti. Lahko ga le najamemo, vendar moramo vsak mesec plačati najemnino. In res je tako. Nenehno se moramo truditi biti boljši, če želimo ostati dobri. Mi želimo seveda ostati najboljši.«
Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.