Novice in dogodki

HYDRANAL NEXTGen topila

30.11.2020

Na podlagi številnih raziskav, je Hydranalov center odličnosti razvil reagente nove dobe za Karl Fischer titracijo, ki ne vsebujejo imidazola, hkrati pa vam ni potrebno sklepati nobenih kompromisov na račun učinkovitosti in potencialne CMR nevarnosti.

 

Evropska komisija je leta 2015 imidazol razvrstila kot CMR substanco (rakotvorno, mutageno in reprotoksično) z dodano izjavo H360D ("lahko škoduje nerojenemu otroku").

Profesionalni uporabniki CMR snovi se pri svojem delu vsakodnevno soočajo s tveganji v zvezi s temi snovmi. Doslej je pri Karl Fischer titraciji alternativa imidazolu pomembno vplivala na delovanje reagentov KF, uporabniki pa so imeli omejene možnosti, da se zaščitijo pred škodljivimi učinki CMR snovi.

YOU NEED THIS – WE HAVE IT!

Oglejte si primerjave kataloških številk reagentov za volumetrične in kulometrične titracije z imidazolom in brez njega: 

 

 

 

Za informacije o razpoložljivosti in cenah izdelkov smo vam z veseljem na voljo.


Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.