Novice in dogodki

Podpiramo ustvarjalnost in proaktivnost mladih

22.12.2020

Sodelujemo s Športno akademijo Proelium


V letošnjem letu smo se povezali z Akademijo Proelium, v kateri se 40 perspektivnih športnikov in športnic iz različnih športov iz naše regije proaktivno in praktično pripravlja na življenje v vrhunskem športu. Večina njih se že danes lahko pohvali z naslovi državnega prvaka v svoji kategoriji, nekaj tudi z naslovi evropskega prvaka in številnimi uspehi v mednarodni konkurenci. Starost športnikov je med 11 in 18 let.

Del vrhunskega športa je tudi pridobivanje sredstev. Zato so v akademiji zagnali projekt "Moj prvi posel/moj prvi sponzor" - tekmovanje v pripravi najboljše ponudbe potencialnim sponzorjem.

Pri projektu sodelujemo podjetja, ki perspektivnim športnikom, talentom, mladim upom,  dajemo priložnost, da osvojijo svoje prvo sponzorstvo. Tako smo lahko v zadnjih tednih videli okoli našega podjetja kar nekaj mladih, ki so fotografirali, snemali … raziskali so podatke o Mikro+Polo in počeli še marsikaj, da bi nas navdušili.

Pri projektu sodelujemo podjetja, ki perspektivnim športnikom, talentom, mladim upom,  dajemo priložnost, da osvojijo svoje prvo sponzorstvo. Tako smo lahko v zadnjih tednih videli okoli našega podjetja kar nekaj mladih, ki so fotografirali, snemali … raziskali so podatke o Mikro+Polo in počeli še marsikaj, da bi nas navdušili.

V decembru smo v ocenjevanje prejeli 13 sponzorskih ponudb mladih športnikov, ki so nas prijetno presenetile z izvirnostjo, sproščenostjo in tudi kakovostjo izvedbe. Za trud in vloženo delo bi si nagrado zaslužili prav vsi!

Naša strokovna komisija v sestavi Breda Kodba, Mirjana Mladič, Marko Podgornik, Marko Hanc in Jan Veselič je pregledala in ocenila delo mladih in najboljše nagradila. Kriteriji za ocenjevanje so bili:
  • izvirnost ideje in izvedbe,
  • kakovost izvedbe,
  • ustrezen nagovor sponzorja (ZAKAJ bi bili sponzor),
  • jasnost oblikovane ponudbe (KAJ bi nam sponzorstvo prineslo),
  • predlog izvedbe (KAKO naj bi izvedli sodelovanje),
  • upoštevanje naše celostne grafične podobe – CGP.

Najbolje smo ocenili ponudbe motorista Bora Klemenca, hokejista Maksa Perčiča in voznika kartinga Jana Ternjaka Harca.


KAJ NAS JE PREPRIČALO?

Bor Klemenc je pripravil res dober in zanimiv video, res da mu gre njegov šport pri tem »na roke«, saj moto šport omogoča atraktivne posnetke. Bil je pa tudi zabaven, zelo dobro je vključil naš logotip skozi cel posnetek. Njegova predstavitev in cilji so bili jasni, pa tudi prikaz, kako bi nas reklamiral. Lahko bi bil dober ambasador našega podjetja.

Tudi Maks Perčič je predstavil zanimivo idejo: primerjal je naše podjetje s hokejsko ekipo, ob čemer smo se tudi nasmejali. Ok, dalo bi se jo še bolj razviti, a poskus je bil dober, obenem pa je povezal vrednote Mikro+Polo s hokejskim timom. Tudi on je dobro predstavil sebe in svoje uspehe. Na koncu pa je bil še poziv k akciji, kar nas je poleg omembe sodelovanja z UP-ornikom dokončno prepričalo.

Jan Ternjak Harc se prav tako udejstvuje v športu, ki omogoča atraktivne in dinamične posnetke – v kartingu, kar je odlično izkoristil. Njegov video je bil pripravljen res profesionalno, vključno z govorcem. Povezal je svoje in naše vrednote, delil je nekaj podrobnosti iz svojega zasebnega življenja, obenem pa predstavil svoje visoko zastavljene cilje.

Izbrane tri kandidate bomo tudi finančno nagradili z enkratnimi zneski.

Njihove izdelke si lahko ogledate v videu tukaj.


Naš direktor Marko je z mladimi klepetal v okviru online srečanja, na katerem jim je predstavil pogled lastnika podjetja in direktorja na sponzorstvo. S kandidati, ki so nas nagovorili, pa smo organizirali tudi online klepet, na katerem smo jim dali povratno informacijo na njihove prispevke. S tem prispevkom smo jim pomagali, da bodo pri naslednjih, »zaresnih« ponudbah še uspešnejši. Preberite intervju našega direktorja za akademijo Proelium tukaj.
Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.