Novice in dogodki

Na voljo hitri testi za COVID-19

5.1.2021

Hitri antigenski testi so enostavni in varni za uporabo - ker so ekstrakcijske epruvete s pufrom že pripravljene, je ob testiranju potreben en korak manj od velike večine hitrih antigenskih testov – ni prelivanja in kapanja.

Odlikuje jih kakovost, saj testi ustrezajo WHO smernicam in priporočilom strokovne komisije Ministrstva za zdravje Republike Slovenije za HAGT (občutljivost nad 95 %, specifičnost nad 99 %), v Sloveniji pa so validirani na več kot 500 preiskovancih z visoko NNV (0,93) in PNV (1,00).

V kompletu pozitivna in negativna kontrola v skladu z dobro laboratorijsko prakso in s tem možnostjo takojšnjega preverjanja sumljivih rezultatov. Do rezultata v samo 15 minutah!

Paket vsebuje:
  • 20 testnih ploščic,
  • 20 sterilnih brisov,
  • 20 testnih epruvet s pufrom,
  • 1 delovno postajo,
  • 1 pozitivno kontrolo,
  • 1 negativno kontrolo.

Poglejte video!

Izdelek je za prodajo na voljo samo pravnim osebam. Teste lahko kupite --> TUKAJ.

Test je namenjen strokovni uporabi, izvedejo jih lahko izvajalci zdravstvene dejavnosti, pri čemer odvzem brisa opravlja le zdravstveni delavec oziroma druga ustrezno usposobljena oseba.

Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.