Novice in dogodki

Platinasta bonitetna odličnost AAA

8.7.2021

Bisnode je letos tretjič med vsemi gospodarskimi subjekti izluščil platinasto bonitetno odlična podjetja (podjetja, ki po novem failure score modelu najvišji razred zlati AAA dosegajo najmanj tri leta zaporedoma). Med slednje letos spada tudi MIKRO+POLO, d.o.o. V Sloveniji je v letu 2021 med vsemi 217.359 registriranimi podjetji, platinasto bonitetno odličnost doseglo zgolj 3,7% podjetij.

Platinasto bonitetno odličnost nosijo izključno podjetja, ki imajo najvišjo bonitetno odličnost Zlati AAA kar tri leta zapored.

Platinasta bonitetna odličnost je ocena, s katero bonitetne hiše na osnovi različnih kriterijev ocenjujejo boniteto podjetja skozi daljše obdobje. Med drugim so sestavni del ocene tudi ocena plačilne sposobnosti, kreditna sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in drugi kriteriji tveganja poslovanja s podjetjem.

Podjetje, ki izkazuje platinasto bonitetno odličnost, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: dobavitelji, kupci, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji.

Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.