Novice in dogodki

Najavljamo dogodek: Kostanj in ladjice za dober namen

12. 10. 2021

Kdaj in kje?

V soboto, 23. oktobra, na parkirišču pred podjetjem Mikro+Polo na Zagrebški 22 na Teznu, od 10. ure naprej, vse do 17. ure.

Zima se bliža, kurjava se draži

Pekli bomo kostanj. Polovica porcije, ki jo boste pojedli in plačali, bo pomenila donacijo Društvu UP-ornik, s katero bodo pomagali plačati položnice tistim, ki bi sicer celo zimo zmrzovali ob mrzlih radiatorjih. Pa še veliko drugim, potrebnim pomoči. Druga polovica vaše porcije pa bo pomagala Zavodu 13 še naprej podpirati družine z otroki s posebnimi potrebami, ki pogosto ostanejo same s svojimi stiskami, z veliko vprašanji brez pravih odgovorov.

Hkrati pa bomo med 18. in 22. oktobrom v naši spletni trgovini Market organizirali tudi prodajo virtualno pečenih kostanjev. Naši kupci bodo lahko donirali darilne točke za virtualne kostanje, izkupiček pa se bo prav tako delili na polovico; polovico bomo donirali UP-orniku, polovico za Zavodu 13.

6.000.000 ladjic za 6.000.000 žrtev

Dobrodelni projekt v spomin žrtvam genocidov ter današnjim žrtvam človeške ignorance najranljivejših v naši družbi. Prinesite papir, tudi mi ga bomo imeli, in si med grizljanjem kostanjev krajšajte čas z izdelavo papirnatih ladjic. Krepko preko 100.000 jih je že, do 9. maja 2022 je dovolj časa, da skupaj izpolnimo cilj. Skupaj zmoremo!

Seveda lahko prinesete tudi bakrenčke, UP-ornik jih še vedno zbira.
Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.