Novice in dogodki

11 novih strojev predanih v obratovanje

23. 11. 2021

Skoraj podvojene proizvodne kapacitete za lažje odpravljanje posledic COVID-19


V zadnjih dneh smo prevzeli in instalirali še zadnje stroje, s katerimi povečujemo in posodabljamo proizvodne kapacitete. V ta namen smo reorganizirali proizvodnjo in velik del skladišča spremenili v proizvodno halo. Da smo stroje lahko postavili, smo morali najeti žerjav, saj so v prvem nadstropju naše poslovne stavbe.

Nabavo strojev je v veliki meri sofinanciral Evropski sklad za regionalni razvoj v okviru javnega razpisa Razvojno – raziskovalni projekti za odpravo posledic COVID-19.

Poleg povečanja in posodobitve so naše proizvodne kapacitete pridobile tudi pri urejenosti prostorov, kar nas še posebej veseli.

Čestitke vsem vključenim v izvedbo projekta, ki je potekal hkrati z dodatno obremenjenostjo proizvodnje z velikimi naročili.
Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.