Novice in dogodki

Prejeli smo srebrno nagrado Družbeno odgovorne sinergije

25. 11. 2021

Srebrna nagrada Družbeno odgovorne sinergije je potrdilo za dobro delo


Družbeno odgovorno delovanje Mikro+Pola se s pobudo Valovimo vitamine v slovensko zdravstvo ne zaključuje. Naše podjetje namreč podpira aktivnosti, ki mladim približujejo naravoslovno znanost ter v sodelovanju z Društvom UP-ornik in Zavodom Mirno morje pomaga socialno ogroženim družinam in otrokom v njihovem lokalnem okolju. Sodelovanje z društvom Up-ornik se je začelo z razdeljevanjem odvečne hrane iz kuhinje podjetja, v nadaljevanju pa smo v projekt vključili tudi kupce in druge deležnike ter Društvu od leta 2020 naprej nudimo brezplačen najem prostorov v naši poslovni zgrabi.

Mreža za družbeno odgovornost Slovenije nam je v kategoriji majhnih in srednjih podjetij za sodelovanje z Društvom UP-ornik podelila drugo nagrado Družbeno odgovorne sinergije.

Nagrada prepoznava uspešna partnerstva med podjetji in neprofitnimi organizacijami ter izpostavlja najboljše slovenske projekte s področja družbene odgovornosti in tako spodbuja izmenjavo najboljših praks.

»Z Društvom UP-ornik sodelujemo od leta 2016. Podpiramo ga idejno, sodelujemo v njihovih aktivnostih in skupaj organiziramo različne akcije. Prejeta nagrada potrjuje, da delamo prav ter nam daje zagon za nadaljnje razvijanje zamisli o tem, kako bomo lahko skupaj čimbolj pomagali najranljivejšim prebivalcem regije,« je ob prejemu nagrade povedal naš direktor Marko Podgornik Verdev.


Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.