Novice in dogodki

O živalih in ljudeh

11. 04. 2022

Ponovno smo gostili ekipo iz RTV Slovenija in posneli simpatičen prispevek, in sicer za oddajo O živalih in ljudeh. Tema prispevka so bile živali na delovnem mestu. Obiskala nas je tudi predstavnica mariborskega Društva za zaščito živali in nam predala nekaj koristnih nasvetov o tem, kdaj je domača žival pripravljena na to, da jo vzamemo v naše delovno okolje oziroma kaj vse živali na delovnem mestu za lastnike potegnejo za sabo.

V podjetju imamo vsakodnevno med nami kar nekaj kužkov, s katerimi pa zaradi njihove vzgoje nimamo prav nobenih težav in so pravzaprav odlična pozitivna energija, ki jo prinesejo v delovni proces pisarne. Naš Scooby si je seveda, kot smo že navajeni, pred kamerami izboril mesto v prvi vrsti! Hmmm, le kaj so na to porekli ostali kužki?

Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.