Novice in dogodki

Uspešen nastop na sejmu Achema 2022

27. 08. 2022

Navdušenje se je preneslo iz Münchna v Frankfurt


In prišla je ACHEMA – Svetovni forum in vodilni sejem za procesno industrijo (Forum and Leading Show for the Process Industries). Sejem je potekal med 22. in 26. avgustom 2022 v Frankfurtu na Majni v Nemčiji in velja za največji sejem na tem področju. Med več kot 2.200 razstavljalci iz 50 držav smo se znašli tudi mi. Ne po naključju temveč po zavestvni odločitvi, ki se je začela razvijati že nekaj časa nazaj.

Po uspešno izpeljanem sejmu ANALYTICA, smo položili karte na mizo in pregledali smo, kje še imamo potencial za izboljšave. Idej ni bilo malo. Čas je mineval s svetlobno hitrostjo in tukaj je bil datum, ko je Achema odprla svoja vrata.

Prvo pametno pohištvo na svetu pod blagovno znamko LAB INTERIOR z vgrajenim PREGL DIGITAL sistemom je ugledalo luč v Frankfurtu in navdušilo tudi obiskovalce Acheme. Naša sejemska ekipa je ponovno blestela v opravah DH fashion in svojo pozitivo ter unikatnostjo pridobila celo 2 sekundi dolg kader v uradnem ACHEMA filmčku.

Medtem, ko še nismo prežvečili vseh uspehov iz sejemskih nastopov v letu 2022, se že igramo z novimi idejami, ki jih bomo predstavili na novi sejemski sezoni v letu 2024.
Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.