Novice in dogodki

Naša nova blagovna znamka kemikalij je rojena!

1. 09. 2022

Pa jo imamo, lastno blagovno znamko kemikalij

JA, PRAV ZARES!


V Mikro+Polo smo ne samo dodobra strokovno podkovani, ampak tudi izvrstno drugačni. Na trgu kemikalij delujemo že več kot 30 let in prav zaradi dolgoletnih izkušenj in bogatega znanja naše strokovne ekipe je čas, da se preizkusimo tudi v vlogi proizvajalca lastne linije kemikalij.
Nabor kemikalij vsebuje sedem najpogosteje uporabljanih kemikalij v laboratorijih, katerih obleka je, tako kot mi, izvrstno drugačna. Preglove kemikalije so zavite v črno barvo elegance, ki pooseblja kvaliteto in zadovolji pričakovanja uporabnikov. Vse kemikalije so dobavljive v 24-ih urah.


Za več informacij pokukajte >> tukaj.


NE SPREGLEJTE!


V mesecu septembru 2022 vam ob nakupu kemikalij PREGL CHEMICALS nudimo 10 % POPUST, prav tako pa prvih 25 naročnikov, ki v svoj laboratorij doda vsaj 5 artiklov iz nabora PREGL CHEMICALS, prejme mini všečen USB ZVOČNIK.

Kemikalije PREGL CHEMICALS lahko naročite v spletni trgovini MARKET ali kontaktirajte naš oddelek za podporo kupcem na brezplačni telefonski številki 080 61 40 ali e-pošti: podpora@mikro-polo.si

 


Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.