Novice in dogodki

Teden enakosti v delovnem okolju (Workplace Equality Week)

11. 10. 2022

Kampanja je del projekta LGBTIQ zavezništvo za enakost pri delu – boj proti diskriminaciji in promocija enakosti pri zaposlovanju, ki ga v sklopu Programa za državljane, enakost, pravice in vrednote (CERV) sofinancira Evropska unija. Slovenski partner projekta je Legebitra, mednarodno pa sta vključeni tudi hrvaški nevladni organizaciji K-Zona in LORI.

Kampanja poteka med 11. oktobrom (ko obeležujemo mednarodni dan razkritja / International Coming Out Day) in 18. oktobrom, sočasno v Sloveniji in na Hrvaškem.

Namen kampanje je opozoriti na odločilno vlogo organizacijskih dejavnikov (podpore vodstva, zaščite pred diskriminacijo, skrbi za informiranost zaposlenih in medosebne odnose) pri zagotavljanju delovnega okolja, v katerem se LGBTIQ osebe počutijo varno in sprejeto.

»Enakopravnost za vse! Ponosne_i na raznolikost v delovnem okolju«
Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.