Novice in dogodki

Lucija Luskar - Prva Promotorka Znanosti 2023

23. 11. 2022

PREDSTAVLJAMO PRVO PROMOTORKO ZNANOSTI

Spoznajte mlado raziskovalko LUCIJO LUSKAR, prvo izmed treh promotorjev znanosti. Iskrice v očeh in sproščena drža sta nas takoj kupila. Njeno področje raziskovanja na rastlini hmelj, na Inštitutu za pivovarstvo in hmeljarstvo, je za nas povsem nekaj novega. Prav zato smo še toliko bolj radovedni in veseli znanja, ki ga bomo v času sodelovanja pridobili.

Vključujemo in živimo raznolikost. Povsem v našem duhu, kaj ne?
Bi želeli Lucijo ali področje, ki ga raziskuje spoznati podrobneje? Imate vprašanje, zapišite in posredovali ji bomo? Pišete nam lahko na e-naslov: promotor@mikro-polo.si.

PROMOTOR ZNANOSTI je akcija podjetja Mikro+Polo, s katero pomagamo trem študentom druge stopnje katerekoli naravoslovne fakultete ali mladim raziskovalcem tako, da jim podarimo ves potrebni material in kemikalije v vrednosti 3.000 evrov, za izdelavo raziskave ali raziskovalne naloge.


Oglejte si Lucijin predstavitveni filmček >> Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.