Novice in dogodki

Vito Šuklje - Promotor Znanosti 2023

19. 12. 2022

PREDSTAVLJAMO TRETJEGA PROMOTORJA ZNANOSTI


Predstavljamo vem še zadnjega promotorja znanosti za leto 2023. Strokoven, predan in simpatičen VITO ŠUKLJE je študent doktorskega študijskega programa kemijske znanosti, kjer je izbral smer biokemija. Vito dela v prostorih Nacionalnega centra za NMR spektroskopijo visoke ločljivosti na Kemijskem inštitutu. Veseli nas, da bomo lahko pomagali pri njegovem raziskovalnem delu.

Vključujemo in živimo raznolikost. Povsem v našem duhu, kaj ne?
Bi želeli Vita ali področje, ki ga raziskuje spoznati podrobneje? Imate vprašanje, zapišite in posredovali mu ga bomo? Pišete nam lahko na e-naslov: promotor@mikro-polo.si.

PROMOTOR ZNANOSTI je akcija podjetja Mikro+Polo, s katero pomagamo trem študentom druge stopnje katerekoli naravoslovne fakultete ali mladim raziskovalcem tako, da jim podarimo ves potrebni material in kemikalije v vrednosti 3.000 evrov, za izdelavo raziskave ali raziskovalne naloge.


Oglejte si Vitov predstavitveni filmček >> Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.