Novice in dogodki

Naša prihodnost postaja vse bolj zelena. In sončna.

13. 01. 2023

V Mikro+Polo veliko damo na trajnost. Že vrsto let smo brezpapirno podjetje, če je nujno, uporabljamo recikliran papir, ločujemo odpadke, upravljamo z ostanki hrane, ne uporabljamo plastenk za vodo, varčujemo z elektriko… in še bi lahko naštevali. V letošnjem letu bomo postali samooskrbni – na strehi naše poslovne stavbe bo zakraljevala sončna elektrarna moči 300 kW, kar bo pokrilo vse naše potrebe po električni energiji, viške energije pa bomo oddajali v omrežje.

Novo pridobitev bo postavil GEN-I Sonce, eden najbolj uveljavljenih ponudnikov na energetskem trgu, ki je tudi pionir na področju uvajanja solarne tehnologije. S skupaj že 10,5 GWh proizvedene okolju prijazne zelene električne energije so prispevali k znižanju emisij CO2 za 5,4 milijona kilogramov. Od letošnjega leta bomo pri tem udeleženi tudi v našem podjetju.

Ker nam je mar.


Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.