Novice in dogodki

Predstavljamo Pregl Digital

20. 04. 2023

Novi standard za transformacijo digitalnega laboratorijaPrvo pametno laboratorijsko pohištvo na svetu!


PREGL DIGITAL je digitalna dimenzija pametnega laboratorijskega pohištva, ki je zasnovano in razvito za pomoč laboratorijskemu osebju pri vsakodnevnih laboratorijskih izzivih. PREGL DIGITAL pomaga zmanjšati stroške ter nevarno odstranjevanje in omogoča sledljivost z laboratorijskim sistemom za upravljanje inventarja ter informacij »vse v enem«.

Digitalni zasloni PREGL DIGITAL so prvi te vrste, ki so zasnovani, razviti in izdelani posebej za kompleksno okolje sodobnega laboratorija. Z e-papirjem z visokim kontrastom ter vidnim kotom skoraj 180° ponujajo enostavno berljivost dinamično prikazane vsebine, kjer in kadar jo potrebujete. Z življenjsko dobo baterije, ki znaša od 5 do 7 let, se ne boste spomnili, kdaj ste baterijo zadnjič zamenjali.

Bodite pametni in pustite, da vaš pametni laboratorij dela namesto vas.
Dobrodošli v prihodnosti!
Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.