Podjetje

Iz majhne obrtne delavnice, kjer smo pričeli z navijanjem tuljav in izdelavo transformatorjev, smo postali renomirano slovensko podjetje. Izjemne ideje našega ustanovitelja, g. Vojka Podgornika, so nas vedno postavljale na vodilno mesto, zato nam je konkurenca sledila in nas posnemala. Bili smo pionirji tako v prodajnem programu, organizaciji podjetja in načinu nastopanja na trgu. Prvi smo ponudili lasten slovenski katalog laboratorijske opreme, pribora in kemikalij in prvi lasten inženiring s proizvodnjo laboratorijskega pohištva.

Danes smo največji dobavitelj za laboratorije v Sloveniji. Še vedno smo edini, ki izdajamo lasten katalog v slovenskem jeziku. Naš inženiring pa je v teh letih močno prerasel meje Slovenije in izdelave manjših laboratorijev.

Dolžnost vseh nas, ki vsak dan stopamo v MIKRO+POLO, je rast. Naša osebna rast in rast našega podjetja. Le tako bomo za naše podjetje in za nas, vsakega slehernega posameznika, prišli do lepšega jutri. Najlažje bomo to rast dosegali tako, da si bomo upali biti drugačni, da bomo preprosti ter odkriti drug do drugega in do naših partnerjev. In seveda - da bomo največ zahtevali sami od sebe; ne od drugih. In če bomo ob vsem tem pametno uporabljali še naše male sive celice, je pot do zmage zagotovljena.


ČAKA NAS ČUDOVITA PRIHODNOST!



Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.