Certifikati

Certifikat kakovosti

Certifikat kakovosti ISO 9001 je mednarodni standard, ki vzpodbuja privzem procesnega pristopa pri razvijanju, izvajanju in izboljševanju učinkovitosti sistema vodenja kakovosti z namenom, da bi se z izpolnjevanjem zahtev odjemalcev povečalo njihovo zadovoljstvo. Pridobili smo ga že leta 1999.
> prenesite na svoj računalnik

Bisnode zlata bonitetna odličnost AAA

Bisnode certifikat bonitetne odličnosti je v poslovnem svetu sprejeta izkaznica o nadpovprečni kakovosti poslovanja podjetja. Certifikat napoveduje varnost pred izbrisi ali insolventnostjo, prisilno poravnavo ali likvidacijo, izbrisom iz poslovnega registra, blokado transakcijskih računov subjekta. Bonitetna odličnost poslovnemu okolju sporoča tudi uspešnost finančnih rezultatov, trajnost in stabilnost, saj izkazuje kontinuirano brezhibno poslovanje, ter vzornost in zanesljivost zaradi dobre plačilne discipline.

Družini prijazno podjetje

Za pridobitev certifikata je bilo potrebno sprejeti minimalno tri ukrepe za lažje usklajevanje družinskega in poklicnega življenja. Ker želimo te ukrepe čim bolje uresničiti v praksi, smo se v podjetju odločili sprejeti še dodatnih osemnajst kriterijev. Med temi so najpomembnejši otroški časovni bonus, prilagodljiv dnevni odmor, dan odprtih vrat in otroci v podjetju. Certifikat Družini prijazno podjetje smo prejeli leta 2007, spadamo pa tudi med prvih 18 podjetij v Sloveniji, ki so v letu 2010 prejela tudi polni certifikat Družini prijazno podjetje.

Akreditacijska listina po ISO/IEC 17025:2017

Certifikat potrjuje usklajenost našega kalibracijskega laboratorija z zahtevami standarda kakovosti SIST EN ISO/IEC 17025:2017.

Evropski standard EN 14727

Certifikat potrjuje, da laboratorijsko pohištvo Lab Interior dosega ustrezno kakovost in zanesljivost ter dokazuje, da naši izdelki v celoti izpolnjujejo stroge zahteve v EU.

Evropski standard EN 13150

Certifikat potrjuje, da delovni pulti za laboratorije Lab Interior dosegajo ustrezno kakovost in zanesljivost ter dokazuje, da naši izdelki v celoti izpolnjujejo stroge zahteve v EU.

Evropski standard EN 14175

Certifikat potrjuje, da digestoriji Lab Interior dosegajo ustrezno kakovost in zanesljivost ter dokazuje, da naši izdelki v celoti izpolnjujejo stroge zahteve v EU.

Certifikat LGBT prijazno

S certifikatom smo zavezani, da zagotavljamo boljše razumevanje temeljnih človekovih pravic LGBT-oseb, vključujoče okolje za LGBT-sodelavce in sodelavke, dvig osveščenosti zaposlenih pri zagotavljanju ponudbe in storitev za LGBT- uporabnice in uporabnike ter povečanje občutljivosti za zaznavanje kršitev pravic LGBT-oseb v delovnem in uporabniškem okolju.

Listina raznolikosti

S podpisom smo se zavezali k razvoju organizacijske kulture, ki temelji na enakih možnostih, vzajemnem spoštovanju, sprejemanju in vključevanju raznolikih zaposlenih; ustvarjanju raznolikega in vključujočega delovnega okolja; upoštevanju in širjenju načela raznolikosti na vseh ravneh organizacije: zavezanost in odgovornost, komuniciranje (znotraj in navzven), biti vzor/zgled: prepoznavanju raznolikosti strank; oblikovanju politike raznolikosti; širjenju in komuniciranju svoje zavezanosti Listini ter rezultatov politike raznolikosti vsem našim deležnikom.

Evropska poslovna nagrada – Razvoj delovnega okolja in zaposlenih

Naše podjetje je med 150.000 podjetji iz 33 držav postalo evropski zmagovalec prestižnega poslovnega tekmovanja v kategoriji »Workplace & People Development«. V Mikro+Polo smo z inovativnimi in tudi pogumnimi pristopi v odnosu do zaposlenih že v preteklosti dokazali, da je delovno okolje lahko prijetno in sproščeno ter da so to dejavniki, ki dokazano pozitivno vplivajo tudi na poslovno uspešnost podjetja. Evropsko priznanje je potrditev, da so našo dobro prakso prepoznali tudi na ravni EU.
Pred tem smo v tej kategoriji postali tudi nacionalni zmagovalec.

Starejšim prijazno podjetje

Priznanja so podelili prvič v sklopu projekta ASI - starejši, z leti se vedno zavzeti, kot posebna priznanja za najboljše projekte ASI. Naše podjetje ga je dobilo v kategoriji srednje velikih podjetij.

Priznanje Podravsko podjetje po izboru bralcev Večera

V okviru izbora najboljših podjetij in najboljših zaposlovalcev Podravja, ki ga organizira časnik Večer glasujejo tudi bralci. Naše podjetje so izbrali kot najboljše za leto 2016.

Priznanje Podravsko podjetje v kategoriji Naj zaposlovalec

V okviru izbora najboljših podjetij in najboljših zaposlovalcev Podravja, ki ga organizira časnik Večer, smo po izboru strokovne komisije prejeli naziv “Naj zaposlovalec Podravja” za leto 2019.

Priznanje TRACE

Organizacija TRACE združuje podjetja, ki v svojem poslovanju dosegajo visoko kulturo in etiko poslovanja.

Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.