Mnenja zadovoljnih kupcev

Ker stremimo k visokemu nivoju izvajanja storitev ter celoviti podpori našim kupcem, nam je vaše mnenje ter zadovoljstvo z našimi storitvami zelo pomembno.

Vse, kar potrebujemo za naš laboratorij, dobimo na enem mestu. V celoti smo zadovoljni z vašo ponudbo, predvsem bi poudarila korekten in prijazen odnos do naročnikov.
Inštitut za varstvo pri delu in varstvo okolja Maribor, preskusni laboratorij
Maja Popović
Kemikalije pri vas kupujem že več kot 10 let. Zelo smo zadovoljni z načinom nabave, hitrostjo dostave, kakovostjo izdelkov, dostopnostjo različnih individualnih posebnosti ter zelo konkurenčnimi cenami.
Univerzitetni klinični center Maribor, Laboratorij za medicinsko genetiko
asist.dr. Boris Zagradišnik, dr.med., vodja laboratorija
V okviru pripravljalnih in izvedbenih faz vaše podjetje dokazuje, da ste odlični strokovnjaki, pripravljeni prisluhniti potrebam kupca, prilagodljivi in sposobni poiskati optimalno rešitev v vsakih okoliščinah. Zdaj, ko je laboratorij opremljen, lahko rečem, da smo zelo zadovoljni in da je zaradi vašega podjetja naš laboratorij celo boljši od naše začetne zamisli. S sodelovanjem smo dobili več, kot smo pričakovali. Ste vzor poslovnega partnerja, ki ga priporočamo vsakomur.
Univerza v Ljubljani, Fakulteta za farmacijo
prof.dr. Borut Božič, dekan
Sodelujem z vašimi serviserji, s katerimi sem glede strokovnosti in odzivnosti zelo zadovoljna. Zadovoljna sem tudi s sodelovanjem s skladiščem, kamor pokličem za menjavo smole za čiščenje vode. Želim si, da bi bilo serviserjev še več, ker so zelo zasedeni in včasih moramo počakati, čeprav se zelo trudijo, da bi popravila opravili v najkrajšem možnem času.
Zavod za zdravstveno varstvo Maribor
Jasna Hansel Lubej
V Hotelu Mons ste pripravili zelo dobro predstavitev e-poslovanja, za kar gre zahvala celotnemu podjetju Mikro+Polo. Pohvaliti moram vaš odnos do kupcev, saj ste vedno pripravljeni odgovarjati na zastavljena vprašanja. Ste odličen kolektiv in upam, da boste v takšnem teku tudi nadaljevali. Celotni ekipi podjetja želim veliko poslovnih uspehov.
Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta Inštitut za patologijo sodno in upravno veterinarstvo
Jurij Omahen
Z dosedanjim sodelovanjem z vašim podjetjem sem zelo zadovoljna. Imate zelo prijeten kader, ki je hitro odziven in strokoven. Vaši izdelki so zadovoljili vsa moja pričakovanja
Pivka d.d., Pivka
Nataša Štefič, vodja kakovosti
Z vašimi storitvami sem zelo zadovoljna. Ste zelo odzivni, strokovni in korektni. Imate tudi ugodne cene ter pakiranja surovin v količinah, ki ustrezajo našim potrebam. Zadovoljna sem tudi z vašimi zaposlenimi, ki se hitro odzivajo in nudijo strokovno pomoč. Ravno tako tudi hitro dobim specifikacije surovin, saj imamo z nekaterimi ponudniki težave, na vas pa se lahko vedno zanesemo.
AHA Plastik, PE Tehnochem, Ribnica
Mojca Klarič
Po začetnih težavah po nakupu aparata Curatur 601 smo po dobrem sodelovanju s serviserjem in proizvajalci v Nemčiji aparat usposobili, tako da sedaj že dve leti deluje brez okvar.
Zdravstveni dom Celje
Petra Rosina, fizioterapevtka
S sodelovanjem z vašim podjetjem smo zelo zadovoljni, ker imate hiter odzivni čas, ste fleksibilni in prisluhnete našim potrebam.
Medicinska fakulteta Ljubljana, Inštitut za anatomijo
Nataša Pollak Kristl
Leta 2014 je Hygienicum, eden od vodilnih zasebnih laboratorijev za živila v Avstriji, zgradil popolnoma nove laboratorijske prostore. Vaše podjetje smo izbrali za partnerja pri načrtovanju in postavitvi našega laboratorija. Uspešnost pri načrtovanju in tudi pri gradnji laboratorija je bila v vseh pogledih izjemna; tako glede cen, usposobljenosti, storitev, kot tudi časovnega razporeda. Hvaležni smo za to partnerstvo, ki je bilo eden od najpomembnejših elementov v naši uspešni zgodovini nove stavbe.
Hygienicum, Institut für Mikrobiologie & Hygiene-Consulting GmbH, Gradec
Dr. Michael Stelz, generalni direktor
Sodelovanje s podjetjem Mikro+Polo je na našem področju dobro. Z izdelki in vašimi prodajnimi predstavniki smo zelo zadovoljni.
Splošna bolnišnica Celje, Centralna sterilizacija
Albina Gabrovšek, višja medicinska sestra
S podjetjem Mikro+Polo smo zelo zadovoljni. Strokovni nasveti nam velikokrat pomagajo pri izbiranju opreme in kvalitetnem opravljanju dela. Servis delo opravlja zelo kvalitetno. Posebno smo bili veseli hitre dobave artiklov podjetja Kugel. Takšen nivo sodelovanja je lahko za vzgled in si ga želimo tudi v bodoče.
Medicinska fakulteta Ljubljana, Inštitut za sodno medicino
Olga Balažič, , univ.dipl.org.
Z vašim podjetjem že dolgo časa uspešno sodelujemo in smo z vašim delom zelo zadovoljni. Osebje je prijazno in odzivno. Še posebej bi pohvalila strokovnost osebja servisne službe, ki se vedno hitro odzove na naše občasne težave. Upamo, da bomo dobro sodelovali tudi v bodoče.
Komunalno podjetje Velenje
Alenka Štramcar, dipl.inž.kem.teh., vodja laboratorija
Do sedaj smo vedno odlično sodelovali, časi servisiranja so bili zelo kratki, prav tako so bili serviserji po telefonu vedno na razpolago za naša vprašanja.
Univerzitetni klinični center Ljubljana, Pediatrična klinika
Dušanka Lepej, , dr. med.
Z našim sodelovanjem smo zelo zadovoljni.
Lekarna Soča, Ljubljana
Melita Dolenšek, mag. farm., vodja lekarne
Zelo smo zadovoljni s sodelovanjem, ki smo ga v zadnjih letih svojega raziskovalnega dela imeli s podjetjem Mikro+Polo. Vedno so se trudili, da prisluhnejo našim željam, naša vprašanja, vezana na izdelke, so hitro posredovali tudi proizvajalcem. Dostava je bila vedno opravljena v dogovorjenem dobavnem roku, kar je za slovenske razmere pohvale vredno. Pri nadaljnjem delu bomo še naprej naročali izdelke, ki jih trži Mikro+Polo.
Univerza v Ljubljani, Medicinska fakulteta, Medicinski Center za molekularno biologijo
doc.dr. Mirjana Liovic
Za vaše podjetje smo se odločili na podlagi dolgoletnih izkušenj in priporočil. Še zlasti smo se za vas odločili zaradi visoke strokovnosti. Sedaj, ko je laboratorij opremljen, smo prepričani, da je bila odločitev pravilna, še zlasti ker imamo zaradi vaših zamisli in predlogov še boljši laboratorij, kot smo si ga želeli sami. Sodelovanje z vašim podjetjem nam je prineslo več, kot smo pričakovali.
Atotech Slovenija, proizvodnja kemičnih izdelkov, d.d.
dr. Marijana Rebernik, direktorica
Prodajni referent v aplikaciji Market vselej prijazno pomaga pri težavah z naročanjem.
Splošna bolnišnica Slovenj Gradec, lekarna
Z dobavljenim blagom pri vašem podjetju sem zelo zadovoljen. Komunikacija je na visokem nivoju, tako kot tudi obveščanje glede dobave in vseh ostalih informacij.
Vzdrževanje računalniške opreme in programov
Domen Žvegler s.p.
Zelo sem zadovoljen z visokim nivojem strokovnosti, hitro odzivnostjo in dosegljivostjo vašega prodajnega predstavnika, ki nam je nudil izvrstno podporo pri nabavi odličnega stereomikroskopa Leica M205 C.
Kmetijski inštitut Slovenije, Ljubljana
dr. Jaka Razinger, raziskovalec
Naš poslovni partner ste že vrsto let. Strokovnost, kakovost, hitra odzivnost in pripravljenost priskočiti na pomoč so značilnosti vaše ekipe.
Psihiatrična bolnišnica Ormož
Jadranka Laura, dipl.ing.lab.biomed., vodja laboratorija
Pred časom smo kupili čitalec elisa plošč podjetja Thermo Scientific. Pri odločitvi, kateri aparat bi bil najprimernejši za naše delo, so nam bili s svojimi nasveti strokovni sodelavci vašega podjetja v veliko pomoč. Tudi sama montaža in nato učenje upravljanja z aparatom je bila na visoki ravni. V največje zadovoljstvo pa mi je bilo to, da sem lahko ob problemih, ki so nastali ob uporabi aparata, poklical vašo prodajno predstavnico, s katero sva do sedaj razrešila še vsak problem.
Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta, Inštitut za fiziologijo, farmakologijo in toksikologijo
Boštjan Drolc
Izkušnje imam s servisom, katerega odzivnost je dobra, reševanje težav pa bomo še izboljšali, predvsem sodelovanje s servisi za redke aparate v tujini.
Univerzitetna Klinika za pljučne bolezni in alergijo Golnik
doc.dr. Matjaž Fležar, dr.med., spec., direktor
Z vašim delom smo zelo zadovoljni. Vaše storitve so vedno izvedene hitro in v roku, na kvaliteto nimamo nobenih pripomb.
Snaga d.o.o., Ljubljana
mag. Lidija Čepon
Izredno smo zadovoljni z vašimi serviserji – njihovo strokovnostjo, hitrostjo in ažurnostjo, predvsem pa prijaznostjo. Hvala za vse!
Zdravstveni dom Laško
Vesna Ratej, mag., glavna medicinska sestra
Iskreno se vam zahvaljujem za vaš trud, prizadevanje in korektno sodelovanje.
Zasebna fizioterapija Fizikal, Destrnik
Sdki Hussain
S podjetjem Mikro+Polo sodelujem že več kot 10 let. Storitve so strokovne, kakovostne, odzivi izredno hitri, dobavni roki kratki. Potrošniki smo zelo zahtevni in kritični, vendar predstavniki podjetja Mikro+Polo znajo prisluhniti našim in še tako strogim ter zahtevnim merilom. Tako nam omogočajo preizkušanje aparatov in izdelkov, poiščejo odgovore na vsa naša zastavljena vprašanja, na koncu pa nam izdelek pripeljejo, predstavijo in vpričo nas preizkusijo. Vedno so nam pripravljeni pomagati rešiti težave, četudi aparat ni več v garanciji. Le tako naprej.
Univerza v Ljubljani, Zdravstvena fakulteta
Suzana Košenina
Laboratorijsko pohištvo je super! Spletna trgovina je simpatična, lepo pregledna in z veliko možnosti iskanja izdelkov. Vaši strokovni svetovalci so prijazni, ustrežljivi in vedno na razpolago.
Pekarna Pečjak d.o.o., Trzin
Mojca Gostečnik,
Osebno sem zelo zadovoljna z vašim sodelovanjem, saj mi vedno pomagate z nasveti glede imuno barvanja. Upam, da bomo tako dobro sodelovali še naprej.
Splošna bolnišnica Slovenj Gradec, Oddelek za patologijo
Jerneja Leskovec, univ.dipl.inž.biokem.
S sodelovanjem s podjetjem Mikro+Polo smo zelo zadovoljni.
Univerzitetni klinični center Ljubljana, Oddelek za patomorfologijo in citopatologijo
dr. Snježana Frković Grazio
Mikro+Polo je zanesljivo podjetje, s katerim sodelujemo že vrsto let. Še posebej bi pohvalila prodajne predstavnike in serviserje.
Medicinska fakulteta Ljubljana, Inštitut za biologijo celice
Sanja Čabraja
V našem podjetju smo izredno zadovoljni z vašo storitvijo. Predvsem nam je všeč vaša podpora s pomočjo strokovnih sodelavcev, saj so zelo strokovni in hitri pri reševanju naših vprašanj.
Favn d.o.o. – Zdravilna moč zelišč, Grosuplje
Luka Wechtersbach
S sodelovanjem s podjetjem Mikro+Polo, ki traja že dalj časa, smo zelo zadovoljni, saj je vaše delo korektno, strokovno in ažurno. Osebje je prijazno in zelo prijetno, obvlada in pozna izdelke, ki jih prodaja. Tudi z izdelki, ki jih kupujemo, smo zadovoljni, saj so poleg tega, da so kvalitetni, tudi cenovno ugodni.
Univerzitetni klinični center Maribor, Centralna sterilizacija
Milena Belšak, dipl. medicinska sestra
Za oskrbo uporabljamo prenosni ventilator za novorojenčke. Pri uporabi le-tega nismo imeli težav in smo bili do sedaj zadovoljni.
Splošna bolnišnica Murska Sobota
Goran Larnsak, dr.med.
Pohvalil bi vaše aktivno širjenje kemije, predvsem med mladimi. Veliko ste pripomogli, da se mladi kemije učijo z razumevanjem. Kot kemiku mi veliko pomeni, da se na tem področju tako angažirate. Hvala vam!
Tadej Jezernik, dijak Šole za rudarstvo in varstvo okolja Velenje

Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.